maanantai 22. marraskuuta 2010

Viikon puuhat

Maanantaina olin mukana remontoimassa Oranssin Valvomoa. Rakennuksessa kunnostetaan parhaillaan vanhoja ikkunoita perinteisin menetelmin käsityönä. Kuvia kunnostuksesta löytyy Valvomo-blogista.

Tiistai alkoi Valvomo-hankkeen suunnitteluryhmän kokouksella, paikalla olivat mm. hankkeen rakennuttajakonsultti ja arkkitehdit. Keskusteltiin rakennuksen LVI-suunnittelusta ja lämmitysjärjestelmän kunnostuksesta. Muuten oli toimistopäivä ja valmistautuminen illan Oranssi ry:n syyskokoukseen Suvilahdessa. Puheenjohtajaksi kaudelle 2011 valittiin Aino Toivianen-Koskinen, 28-vuotias kulttuurituotannon opiskelija Metropoliasta. Aino on pitkäaikainen Oranssin aktiivi ja jatkaa toista kautta puheenjohtajana. Onnea Ainolle!

Keskiviikko vierähti toimistotöissä, joita näyttää aina riittävän.

Torstai iltapäivän vietin Omaiset Huumetyön Tukena ry:n 10-vuotisseminaarissa Valkoisessa salissa. Yhdistyksen toiminnnan kaari on mielenkiintoinen, se on tehnyt pioneerityötä huumeidenkäyttäjille suunnattujen avohoidollisten päihdepalvelujen kehittämisessä sekä tukenut ja auttanut niin huumei­denkäyttäjiä, kuin myös heidän omaisiaan ja läheisiään. Hienoa työtä ja menestystä myös jatkossa!

Torstai-ilta meni vapaa-ajan ja rumpujen soiton merkeissä Lauttasaaressa bänditreeneissä.

Perjantai kului remonttihommissa Valvomossa. Ikkunoiden pohjamaalausta, lämmityksen asennusta, suunnittelua.

Lauantaina lepoa ja sunnuntaina fudista Töölön Jalkapallostadionilla HJK Arabianrannan treeneissä. HJK Arabian 02-joukkue pelasi ystävyysottelun Puistolan Urheilijoiden 02-joukkuetta vastaan ja allekirjoittanut oli tuomarina.

Kuvassa Sasha ja Dimi kunnostavat vanhaa ikkunaa Valvomossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti